Main Page Sitemap

Geile kale kut van mijn vrouw


geile kale kut van mijn vrouw

en zeggen we om beurten wat de wens is en daar moet je dan aan voldoen. Louise hopte nog steeds flink op zijn knuppel en genoot ook duidelijk van zijn vinger in haar kontje. Dit was weer zon heerlijk verhaal wat ik ook wel eens zou willen meemaken. Langzaam met kleine schokjes voelde ik zijn lul slapper worden in mijn kut en toen hij er uit gleed, voelde ik het sperma geile vrouwen neuken eruit druppen. William kon niet geloven wat hij nu zag. Met een licht balend gevoel liep ik naar de keuken.

Op mijn werk had ik mijn jongere collega s al diverse keren horen praten hoe geil. Grote zwarte lul in haar natte kale kut geperst kreeg midden op de dansvloer. Ze zei tegen mij dan wil ik nu hebben dat je mijn kutje helemaal kaal scheert.

Wij gingen naar de badkamer en heb het kutje van mijn vrouw helemaal kaal geschoren.
Dit doet zij zelden want dan moet ze wel heel geil zijn.
Een vreemdeling likt de kutje van mijn vrouw op het strand en ejaculeert - kutje video in categorie naakt voyeur.
Mijn naam is Nicolaas, iedereen noemt mij gemakshalve Nick, ben een.

Ik pak haar bij haar enkels en duw haar benen op die manier zo ver mogelijk uit elkaar, mijn paal zie ik glimmen van het vele kutvocht omdat ze zo nat. Ik zette het drinken neer en gelijk trok ze mijn ochtend jas open en dook gelijk op mijn inmiddels weer wat neer hangende paal. Hoe kreeg ik mijn vrouw (Trudy) zover! Als ze weer terug kwam bij me bood ze steeds haar verontschuldiging aan, maar wuifde haar excuus weg, met geniet lekker schat, dit wil je toch zo graag en kreeg dan een lekkere tongzoen van haar. Een geil gezicht en ik kon het niet laten om mijn pik in mijn handen te nemen. Ze stonden naast de auto naar binnen te kijken en zagen mij met mijn borsten spelen en een vinger in mijn drijfnatte kutje stoppen. Ze kuste haar vriendin op de mond en vroeg "was sex dates het lekker?". Bij thuiskomst kreeg hij een lekkere zoen en ze bespraken wat er die dag allemaal nog was gebeurd. Dat wilde ik bewaren voor straks, wat er ook komen zou.


Sitemap