Main Page Sitemap

App voor snel sex Geldrop


app voor snel sex Geldrop

├╝berhaupt of iedereen wel aan de minimale leeftijdsgrens voldoet? Maar ja, wie zou dat niet willen. Alles lijkt ook al bedacht! Onder homos is het inmiddels de normaalste zaak van de wereld, schijnt. Ik vind het maar eng. Datingapps vallen vooral in de smaak van twintigers.

Grindr, heet de app. Ik vind het daarom ook bijzonder fascinerend om te zien wat voor apps er allemaal bedacht worden. Vervolgens doorzoek je de site naar mooie fotos en interessante profielen.

Grindr doet hetzelfde voor mannen die op zoek zijn naar een date met een man. . Je maakt een profiel aan dat zichtbaar is voor alle gebruikers. Iedereen zit op Grindr. Louter op basis van een profielfoto kun je gebruikers een verzoek sturen, die de ontvanger dan ook louter op basis van jouw profielfoto kan aannemen met Okay of afslaan door op No way te drukken. Als ze met hun applicatie Pure worden toegelaten, en ze een een database van gebruikers weten op te bouwen, zou het in theorie uiterst gemakkelijk moeten zijn om een sekspartner te scoren.

Zo werkt het, na het aangeven van je voorkeuren (man/vrouw zoekt man/vrouw) laat de app meteen potentile sekskandidaten in je buurt zien. Ook een vergelijkbare app genaamd Skout kampte met problemen, omdat minderjarigen waren aangerand of erger. Dan vraag ik me toch af: waarom Geer?! En als het allemaal zo discreet en anoniem is, kan niemand je te hulp schieten als je in de problemen bent geraakt.


Sitemap